Cel mai bun gust pe care l-am avut vreodată

Cel mai bun gust pe care l-am avut vreodată
Nevoie de un farfurie vegană? Cel mai bun gust pe care l-am avut vreodată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 862 calorii. Această rețetă servește 4. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți turmeric măcinat, oțet distilat, castraveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încercați Savurați vara: gust dulce și picant de porumb, Cel mai bun gust pe care l-am avut vreodată, și Sud-Vest Savura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încingeți castraveții și ceapa într-un bol mare folosind găurile mari ale unei răzătoare de cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Presărați sarea de decapare deasupra. Acoperiți bine și lăsați să se odihnească la temperatura camerei peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Strângeți cât mai mult lichid din amestecul de castraveți; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
4
Bateți împreună zahărul, făina, turmericul, ghimbirul și semințele de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
TurmericTurmeric
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Încălziți oțetul și apa într-o oală mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se amestecă amestecul de zahăr până se omogenizează. Se amestecă amestecul de castraveți. Se aduce la fierbere și se gătește, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați gustul în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi coborâți cu grijă borcanele în oală folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inch între borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, până când nivelul apei este de cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere completă, acoperiți oala și procesați borcanele de halbă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista