Cel mai bun Cheesecake fără coacere necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 549 calorii, 5g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, unt, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fără Coacere Lămâie (Nucă De Cocos) Macaroon Cheesecake & Fără Coacere Tratează Lansarea Cărții De Bucate, Cheesecake cu Mango fără ouă / fără coacere, fără Cheesecake cu gelatină, și Nu Coace Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați împreună firimiturile de cracker graham, zahărul brun și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Zahăr Brun
Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați untul topit și amestecați bine. Apăsați în partea de jos a unei tigaie cu arc de 8 sau 10 inci. Se răcește până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Într-un castron mediu, bateți împreună crema de brânză și sucul de lămâie până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați frișcă și bateți cu un mixer electric până când aluatul devine gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Adăugați zahărul și continuați să bateți până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
6
Se toarnă în crustă răcită și se acoperă cu umplutură de plăcintă. Se răcește câteva ore sau peste noapte. Chiar înainte de servire, îndepărtați părțile laterale ale tigaiei cu arc.