Ceapa Parmezan Ciuperci Umplute
Ceapa parmezan Ciuperci umplute ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 28 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, parmezan, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci Umplute Cu Parmezan, Ciuperci umplute cu șuncă și parmezan, și Usturoi, Ciuperci Umplute Cu Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați ciupercile cu prosoape de hârtie umede.
Îndepărtați tulpinile. Puneți deoparte capacele de ciuperci. Tăiați bine tulpinile și lăsați-le deoparte.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați capace de ciuperci; sote 5 minute.
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie. Înveliți tigaia cu spray de gătit și adăugați tulpini de ciuperci rezervate și ceapă verde; se sotează la foc mediu 3 minute sau până se înmoaie.
Scoateți din căldură. Se amestecă pesmetul, parmezanul și sarea. Pune deoparte.
Zdrobiți brânza de capră uniform în capace de ciuperci. Se amestecă amestecul de pesmet uniform în capace de ciuperci peste brânză de capră și se presară uniform cu piper. Aranjați ciupercile pe raftul unei tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe la 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 2 până la 3 minute sau până se rumenesc ușor.