Ceapa Parmezan Ciuperci Umplute

Ceapa Parmezan Ciuperci Umplute
Ceapa parmezan Ciuperci umplute ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 28 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, parmezan, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci Umplute Cu Parmezan, Ciuperci umplute cu șuncă și parmezan, și Usturoi, Ciuperci Umplute Cu Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați ciupercile cu prosoape de hârtie umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Îndepărtați tulpinile. Puneți deoparte capacele de ciuperci. Tăiați bine tulpinile și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați capace de ciuperci; sote 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie. Înveliți tigaia cu spray de gătit și adăugați tulpini de ciuperci rezervate și ceapă verde; se sotează la foc mediu 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți din căldură. Se amestecă pesmetul, parmezanul și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Zdrobiți brânza de capră uniform în capace de ciuperci. Se amestecă amestecul de pesmet uniform în capace de ciuperci peste brânză de capră și se presară uniform cu piper. Aranjați ciupercile pe raftul unei tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe la 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 2 până la 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista