Spanac și cuscus de ardei roșu
Cuscusul cu spanac și ardei roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 336 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Cap de la magazin și ridica Nakano seconded oțet de orez - original, busuioc, ardei gras, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, roșii prăjite și piper roșu dip, și Ușor Prăjită Piper Roșu Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, sotează ardeiul gras, ceapa și usturoiul în ulei, amestecând ocazional până când ceapa este moale, aproximativ 6 minute.
Adăugați oțet de orez, ierburi, sare și piper; gatiti 1 minut.
Se amestecă bulionul și coacăzele; se aduce la fierbere. Se amestecă cuscusul și spanacul; acoperiți și îndepărtați de pe foc.
Lăsați să stea 5 minute; puf cuscus ușor cu o furculiță.