Ceapă coaptă cu cimbru
Ceapa la cuptor cu cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 6 și costă $1.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 187 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crenguțe de cimbru, ulei de măsline de calitate fină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui La Cuptor Cu Ceapă, Cartofi, Usturoi Și Cimbru, Ceapa caramelizata cu cimbru, și Cimbru Balsamic Ceapă Prăjită Întreagă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați o felie de la ambele capete ale fiecărei cepe, apoi înjumătățiți ceapa în cruce. Aruncați straturile exterioare din ceapă, lăsând aproximativ un diametru de 2 1/2 inch.
Aranjați ceapa, capetele tăiate în jos, într - o tigaie unsă de 13 pe 9 inci.
Scoateți frunzele din 2 crenguțe de cimbru și presărați peste ceapă. Condimentează cu sare de mare și piper, apoi împrăștie restul de 8 crenguțe peste ceapă.
Se toarnă vin peste ceapă.
Coaceți, neacoperit, în mijlocul cuptorului, ungând cu sucuri de tigaie de două ori în timpul coacerii, 40 de minute.
Adăugați apă în tigaie și coaceți până când ceapa este rumenită și fragedă, cu aproximativ 50 de minute mai mult.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.