Cea Mai Bună Lasagna

Cea Mai Bună Lasagna
Cel mai bun Lasagne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 457 calorii, 26g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1040 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, lapte, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Norecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco ), Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), și Lasagna.

Instrucțiuni

1
Adăugați uleiul de măsline într-o oală mare împreună cu ceapa, usturoiul și morcovul. Acoperiți cu un capac și gătiți la foc mediu mic până când ceapa este moale și translucidă. Umiditatea eliberată de legume ar trebui să le împiedice să ardă, dar dacă încep să ardă, reduceți focul și adăugați puțină apă. Odată ce ceapa este gătită, scoateți capacul și măriți focul, sotând până când amestecul este de 1/3 din volumul inițial și începe să se caramelizeze. Împingeți legumele pe părțile laterale ale tigaiei, ridicați focul la mediu-mare și adăugați carnea de vită măcinată și carnea de porc. Folosiți o spatulă pentru a rupe aglomerările.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați laptele și fierbeți, continuând să rupeți aglomerările până când carnea de vită este gătită și nu mai rămâne lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
3
Adăugați vinul și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și nu mai rămâne miros de alcool.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați roșiile, folosind mâinile pentru a le zdrobi în bucăți mici, apoi adăugați pasta de roșii, sare, oregano și piper negru.Folosiți un microplan pentru a rade shiitake-ul uscat în oală (puteți pune și ciuperca uscată într-o râșniță de condimente și pudrați). Fierbeți sosul la foc mediu mic până când este gros (30-40 de minute).Sare generos o oală mare cu apă și adaugă o linguriță de ulei de măsline. Aduceți apa la fierbere, apoi gătiți pastele cu 3 minute mai puțin decât ceea ce spun instrucțiunile pachetului. Pastele mele au spus 9 minute, așa că am gătit-o pentru
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Așezați grătarul cuptorului în poziția superioară și preîncălziți la 350 de grade F (180 C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Puneți Mozzarella și Gruyere într-un castron și aruncați pentru a distribui uniform. Pentru a construi lasagane, puneți un strat de sos suficient de gros pentru a acoperi fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
GruyereGruyere
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se presară cu brânză. Acoperiți cu pastele fierte, tăind pastele după cum este necesar pentru a umple spațiile. Repetați astfel încât să aveți 3 straturi de paste.Odată ce aveți 3 straturi de paste, terminați întinzând sosul de carne rămas deasupra ultimului strat de paste. Acoperiți cu suficientă brânză, astfel încât să nu puteți vedea niciun sos dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Puneți lasagna pe o foaie de copt pentru a prinde orice scurgeri, apoi introduceți-o în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Coaceți până când sosul este fierbinte și Bulbuc și brânza s-a rumenit deasupra. Dacă sosul clocotește de ceva vreme și brânza nu se rumenește, ridicați focul la 450 de grade F (230 C) pentru a-l termina.Când lasagna este gata, scoateți-o din cuptor, garnisiți cu pătrunjel tocat și lăsați-o să se odihnească 10 minute înainte de tăiere și servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista