Castane prăjite la cuptor cu unt topit condimentat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați castane prăjite la cuptor cu unt topit condimentat. Această rețetă face 2 porții cu 653 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, băț de scorțișoară, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Castane Prăjite Cu Unt De Cafea Sărat, Cod Prăjit La Cuptor Condimentat – 3 Puncte, și Pui Prăjit La Cuptor Condimentat Crocant.
Instrucțiuni
Introduceți o tigaie mare din fontă în cuptor și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare la foc mare. În timp ce apa se încălzește, sculptați un "X" în partea rotunjită a fiecărui castan cu un cuțit zimțat.
Tăiați numai coaja, având grijă să nu tăiați prea adânc în piuliță.
Când apa ajunge la fierbere, albiți rapid castanele cu fantă timp de 30 de secunde.
Scurgeți și uscați castanele, apoi transferați-le, cu fața "X" în sus, în tigaia încălzită din cuptor. Prăjiți castanele timp de 25-30 de minute, doar până când coaja începe să se onduleze de piuliță.
Transferați piulițele pe o tăietură mare și acoperiți-le ușor cu un prosop de bucătărie. Puneți deoparte doar până când nucile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate—nucile vor fi mai ușor de curățat cât sunt încă calde.
Așezați tigaia pe plită și adăugați untul, bățul de scorțișoară, sarea, zahărul și nucșoara. Tigaia ar trebui să fie încă suficient de fierbinte pentru a topi untul. Amestecați totul până când untul este complet topit, apoi transferați amestecul de unt într-un castron mic.
Folosind degetele, îndepărtați cojile și pielea maro a castanelor. Dacă o piele maro se agață de nuci, se poate folosi un cuțit pentru a le îndepărta. Puteți alege să aruncați castanele decojite în untul topit sau să serviți untul pe lateral.
Serviți castanele încă calde.