Cassoulet De Pui

Cassoulet De Pui
Cassoulet de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 528 calorii, 33g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, țelină, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cassoulet De Pui, Cassoulet Rapid De Pui, și Cassoulet de cârnați și pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați puiul uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare cu adâncime, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pui și gătiți în loturi, întorcând ocazional, 10 minute sau până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Scoateți puiul pe o farfurie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Adăugați cârnați în tigaie și gătiți, întorcându-vă Des, timp de 6 minute sau până când cârnații se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Reduceți căldura la mediu și adăugați ceapa, țelina și morcovul în tigaie. Gatiti, amestecand des, 10 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut. Se amestecă bulionul și se răzuie orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați Roșia, următoarele 3 ingrediente, restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper; se amestecă pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
TomateTomate
SareSare
9
Adăugați pui și cârnați. Puneți lingura într-o caserolă de 13 x 9 inci (4 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
10
Acoperiți și refrigerați peste noapte sau combinați pesmetul și restul de 1 lingură de ulei într-un castron mic; se amestecă pentru a se amesteca bine. Se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Presărați amestecul peste caserolă.
12
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 45 de minute sau până când puiul nu mai este roz și firimiturile se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista