Cassoulet de fasole și praz
O porție conține 309 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ciuperci porcini, piper, CR corincme fra corincche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cassoulet de praz Vegetarian cu crutoane gruyulincroyre, Cassoulet Cu Trei Fasole, și Cassoulet De Fasole.
Instrucțiuni
Într-o oală mare de supă, acoperiți boabele de afine cu 3 litri de apă rece.
Adăugați 1 lingură de sare kosher, mănunchiul de crenguțe de cimbru și frunzele de dafin. Aduceți la foc mic și gătiți la foc moderat până când fasolea este fragedă, aproximativ 40 de minute.
Scurgeți fasolea și aruncați crenguțele de cimbru și frunzele de dafin.
Între timp, într-un castron mare, turnați 4 căni de apă clocotită peste porcini uscați și lăsați să stea până când ciupercile sunt moi, aproximativ 15 minute.
Scoateți ciupercile și strângeți-le uscate peste vas; rezervați lichidul de înmuiere. Tăiați gros ciupercile.
Preîncălziți cuptorul la 37
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului. Turnați încet lichidul de înmuiere a ciupercilor într-o cratiță mare, aruncând ultimul pic de lichid nisipos.
Adăugați porcini, praz, unt și 2 lingurițe de sare. Aduceți la foc mic și gătiți la foc moderat până când prazul este foarte fraged și lichidul s-a îngroșat ușor, aproximativ 35 de minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă crme frache, 2 lingurițe de cimbru tocat, 2 lingurițe de maghiran tocat și fasolea rezervată. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați amestecul de fasole într-un vas de copt de 9 x 13 inci.
Într-un castron mic, aruncați panko-ul cu uleiul de măsline și restul de 1 linguriță fiecare de cimbru tocat și maghiran; condimentează cu sare și piper.
Presărați panko peste fasole.
Coaceți aproximativ 40 de minute, până când fasolea clocotește și panko-ul se rumeneste.
Scoateți cassouletul din cuptor și lăsați să stea 5 minute. Lingurați în boluri calde și serviți.