O porție conține 309 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ciuperci porcini, piper, CR corincme fra corincche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cassoulet de praz Vegetarian cu crutoane gruyulincroyre, Cassoulet Cu Trei Fasole, și Cassoulet De Fasole.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare de supă, acoperiți boabele de afine cu 3 litri de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Afine
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 1 lingură de sare kosher, mănunchiul de crenguțe de cimbru și frunzele de dafin. Aduceți la foc mic și gătiți la foc moderat până când fasolea este fragedă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Grăsime De Porc înapoi
Toppinguri, Opționale
3
Scurgeți fasolea și aruncați crenguțele de cimbru și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
Toppinguri, Opționale
4
Între timp, într-un castron mare, turnați 4 căni de apă clocotită peste porcini uscați și lăsați să stea până când ciupercile sunt moi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți ciupercile și strângeți-le uscate peste vas; rezervați lichidul de înmuiere. Tăiați gros ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului. Turnați încet lichidul de înmuiere a ciupercilor într-o cratiță mare, aruncând ultimul pic de lichid nisipos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Adăugați porcini, praz, unt și 2 lingurițe de sare. Aduceți la foc mic și gătiți la foc moderat până când prazul este foarte fraged și lichidul s-a îngroșat ușor, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
(fie Fie Obișnuit)
9
Se ia de pe foc. Se amestecă crme frache, 2 lingurițe de cimbru tocat, 2 lingurițe de maghiran tocat și fasolea rezervată. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Maghiran
Toppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Transferați amestecul de fasole într-un vas de copt de 9 x 13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
11
Într-un castron mic, aruncați panko-ul cu uleiul de măsline și restul de 1 linguriță fiecare de cimbru tocat și maghiran; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Maghiran
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Presărați panko peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
13
Coaceți aproximativ 40 de minute, până când fasolea clocotește și panko-ul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Scoateți cassouletul din cuptor și lăsați să stea 5 minute. Lingurați în boluri calde și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat