Cassoulet Cu Cârnați

Cassoulet Cu Cârnați
Cassoulet cu cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 867 calorii, 54g de proteine, și 48G de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare de pământ, zahăr, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cârnați și Cassoulet de pui, Cassoulet Cu Cârnați Afumați, și Cassoulet de miel și cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-o oală mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci; aduceți la fierbere și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră, apoi se scurge. Lipiți cuișoarele întregi în jumătățile de ceapă; adăugați în oală împreună cu morcovii, țelina și pancetta. Înfășurați cimbrul, pătrunjelul și frunzele de dafin într-o bucată de pânză de brânză, legați cu sfoară de bucătărie și adăugați în oală; acoperiți cu apă cu 1 inch. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu, se acoperă și se fierbe 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Nestle cârnați în fasole; se adaugă apă pentru a acoperi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați capetele de usturoi, tăiate în jos. Acoperiți și gătiți până când fasolea este doar fragedă, dar își păstrează încă forma, întorcând cârnații la jumătate, 20 până la 30 de minute. Descoperiți și lăsați să se răcească la temperatura camerei; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
6
Între timp, faceți carnea: aruncați mielul într-un bol cu zahărul, oregano, scorțișoară, nucșoară, cuișoare măcinate, cayenne, 1 lingură fiecare ulei de măsline și sare și 1 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți mielul până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
8
Adăugați pancetta în oală; gătiți, amestecând, până când grăsimea se face, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când sunt ușor aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Adăugați roșiile, vinul, pasta de roșii, porcinele și coaja de portocală, apoi întoarceți mielul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Tăiați o rundă de hârtie pergament și puneți-o direct pe suprafața cărnii. Se aduce la foc mic la foc mediu, apoi se reduce focul la minim, se acoperă cu capacul și se gătește până când mielul este fraged, aproximativ 2 ore. (Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține un foc mic blând.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
12
Transferați amestecul într-un castron mare și lăsați să se răcească la temperatura camerei; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Îndepărtați orice grăsime din amestecurile de fasole și miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
14
Scoateți cârnații și capetele de usturoi din fasole. Feliați cârnații în bucăți și stoarceți căței de usturoi din piele; deoparte. Aruncați plicul de plante, morcovii, țelina și jumătățile de ceapă din fasole. Aruncați coaja de portocală din miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
15
Folosind o lingură pliată, transferați aproximativ jumătate din fasole într-un cuptor olandez mare și acoperiți cu mielul (doar fasolea și mielul, nu lichidul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
16
Adăugați cârnații tăiați și cuișoarele de usturoi, apoi fasolea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
17
Se toarnă tot lichidul din amestecul de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
18
Adăugați suficient lichid de gătit pentru fasole pentru a acoperi, dacă este necesar.
19
Puneți cuptorul olandez la foc mediu-mic și aduceți amestecul la foc mic, neacoperit, aproximativ 40 de minute. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. pulsați pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri grosiere. Aruncați cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
20
Se presară pe cassoulet, se transferă la cuptor și se coace până se rumenesc, aproximativ 1 oră, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
21
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de servire.
22
Fotografie realizată de Con Poulos

Ingrediente

3cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)1kilogramepicior dezosat de umăr de miel sau de porc, tăiat și tăiat în cuburi de 1 1/2 inchpicior dezosat de umăr de miel sau de porc, tăiat și tăiat în cuburi de 1 1/2 inch397pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOroșii întregi din San Marzano, zdrobiteroșii întregi din San Marzano, zdrobite4morcovi, înjumătățiți transversalmorcovi, înjumătățiți transversal0Bucăți de caramele Heath Bar1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg2ceapațelină, înjumătățită transversalțelină, înjumătățită transversal454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOuscate fasole mare de Nord, culese și clătiteuscate fasole mare de Nord, culese și clătite1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 uncie (despre ciuperci porcini uscate, clătite1/2 uncie (despre ciuperci porcini uscate, clătite3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec2capeteusturoi (necojit), top 1/2 inch tunsusturoi (necojit), top 1/2 inch tuns4cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit1Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0Bucăți de caramele Heath Barcuișoare măcinatecuișoare măcinate680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcârnați italieni dulci, înțepați cu o furculițăcârnați italieni dulci, înțepați cu o furculiță10creveți și cu veneSare KosherSare Kosher10creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1ceapa, tocataceapa, tocata1lingura. otet de vin rosuceapă, înjumătățităceapă, înjumătățită1bandă largă coaja de portocalabandă largă coaja de portocala1Oreos dublu umplutoregano uscatoregano uscat113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpancetta, cubuletepancetta, cubulete340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpancetta, cubuletepancetta, cubulete3crenguțe1 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpâine de aluat de o zi cubatăpâine de aluat de o zi cubată2Bucăți de caramele Heath Barfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie3crenguțe2 cesti catei de usturoi2 cesti catei de usturoi11 lingură de oregano uscatPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista