Rețeta caserola Fiesta mexicană este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 253 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, condimente taco, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola Fiesta Mexicană, Mexican Fiesta Dip, și Fiesta Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați curcanul și gătiți până se rumenesc, 5 până la 7 minute. Se amestecă ceapa și dovlecelul și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă condimentul taco, 2/3 cană de apă și porumbul. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, aproximativ 2 minute, apoi se amestecă fasolea neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Taco
Fasole Neagră
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Toată Turcia
Apă
Porumb
4
Întindeți 1/2 cană de salsa în fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Așezați 4 tortilla peste salsa și lingurați jumătate din amestecul de carne deasupra. Acoperiți cu 3/4 cană de salsa și 1 cană de brânză mărunțită. Se acoperă cu încă 4 tortilla și restul de 3/4 cană de salsa. Împrăștiați restul de 1/2 cană de brânză mărunțită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mărunțită
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Dientes De Ajo
Carne
6
Coaceți caserola până când brânza se topește și clocotește, aproximativ 25 de minute. Feliați și serviți, acoperiți cu scallions și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Ceapa Verde
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Du-Te Verde
8
Acesta este unul dintre acele feluri de mâncare în care vă puteți strecura în verdeață, făcându-l minunat pentru copii. Dovleceii din această caserolă capătă toate aromele mexicane grozave, astfel încât copiii nici măcar nu vor ști că mănâncă ceva care este bun pentru ei. Îmi place să experimentez și cu alte legume. Dovleceii galbeni, mazărea și fasolea verde tăiată sunt la fel de gustoase în locul dovleceilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
Fasole Verde
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Verzii
Mazăre
9
Numărul nutrițional nu include smântână pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
10
Altele
11
Retipărit cu permisiunea de la Mama 's Table to Mine de Bobby Deen, 2013 de Bobby Deen Enterprises, Llcnăscut în Georgia BOBBY Deen este fiul celebrului gazdă Food Network și cel mai bine vândut autor de cărți de bucate Paula Deen, precum și gazda propriului său spectacol, The Cooking Channel' s Not My Mama ' s Meals. Bobby, împreună cu fratele său, Jamie, și-au început activitatea în industria alimentară în 1989, livrând sandvișuri ca parte a afacerii mamei sale, the Bag Lady. Cei trei Deens și-au unit apoi forțele pentru a deschide un restaurant, lady & Sons, în Savannah. Bobby este un invitat obișnuit la Today, Good Morning America, Rachel Ray și The Dr.Oz Show. Este un invitat frecvent la multe emisiuni Food Network, inclusiv Paula ' s Home Cooking.Opera scriitoarei MELISSA CLARK apare în New York Times, Food & Wine, Martha Stewart și Real Simple. De asemenea, a colaborat la peste douăzeci de cărți de bucate, dintre care una a primit atât premiul James Beard, cât și Premiul Julia Child Cookbook Award în 2000.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.