Caserola de vită și Broccoli

Carnea de vită și Broccoli caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 467 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella parțial degresată, apă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Broccoli, Caserola De Broccoli, și Caserola De Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită și ceapa în ulei până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul Worcestershire, sarea de usturoi, condimentul Italian, orezul, supa și apa.
Puneți broccoli gătit într-un 11-in. x 7-în. vas de copt; amestec de carne lingură peste partea de sus.
Se presară cu brânză mozzarella.
Coaceți, neacoperit,la 400 de minute timp de 15-20 de minute.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.