Caserola De Conopidă Devilată

Caserola De Conopidă Devilată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de conopidă Deviled. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 223 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, eșalotă, conopidă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Șuncă Și Ouă Deviled, Caserola De Crab Diavol, și Caserola De Conopidă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt de 13 pe 9 inci cu unt; pus deoparte.Umpleți o cratiță mare cu apă sărată generos și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Adăugați conopida și gătiți până când doar cuțitul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Se scurge într-o strecurătoare; pus deoparte.Puneți cratița la foc mediu și topiți 4 linguri de unt până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.Reduceți focul la minim, adăugați făina și bateți până se omogenizează și gustul crud a fiert, aproximativ 1 minut. Treceți treptat în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați muștarul, Worcestershire, frunza de dafin, cayenne și sarea măsurată și condimentați generos cu piper. Gatiti, amestecand des, pana cand sosul tocmai s-a ingrosat, aproximativ 10-12 minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
MuștarMuștar
PiperPiper
SosSos
SareSare
6
Adăugați conopida rezervată în sos și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
SosSos
7
Transferați în vasul de copt pregătit și aranjați într-un strat uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți până la bule și marginile încep să se rumenească, aproximativ 35 până la 40 de minute.Între timp, încălziți restul de 3 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu. Când spumarea dispare, adăugați panko și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor si se prajeste, aproximativ 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
9
Se transferă într-un castron mediu; pus deoparte.Când caserola este gata, lăsați-o să stea timp de 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Presărați panko prăjit uniform deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista