Caserola de boabe de grâu de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 328 calorii. Un amestec de piper măcinat, brânză mozzarella, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este perfect pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Boabe de grâu s: pansament de grâu KAMUT, Pâine De Boabe De Grâu, și Budinca De Boabe De Grâu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți feliile de vinete cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Puneți vinetele pe grătarul preîncălzit până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o oală la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul încins până când ceapa se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați bulion de pui, fructe de pădure de grâu, orz, scorțișoară, nucșoară, sare, piper și ienibahar în amestecul de ceapă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți oala și fierbeți până când boabele de grâu sunt fragede și mai rămâne puțin lichid, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Boabe De Grâu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se amestecă roșiile și fasolea neagră în amestecul de boabe de grâu; scoateți oala de pe foc. Se amestecă vinetele în amestecul de boabe de grâu; se toarnă într-o farfurie de caserolă de 9x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Presărați brânză mozzarella peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 15 minute.