Calabacitas caserola cu Polentan și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 205 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți conserve de roșii, uncii, pudră de chili și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Calabacitas Con Queso și Chile Verde (Squash cu brânză și Gr, Ole Polenta Caserola, și Caserola De Mămăligă Italiană.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, porumb, usturoi și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se sotează 3 minute, se adaugă dovlecelul și dovlecelul galben și ceapa, se condimentează cu sare și piper, praf de chili; gătiți 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Suc De Fructe Galben
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați roșiile fierte și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roșii
6
Transferați în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Tăiați 1 tub de mămăligă în felii de 1/2 inci pe lungime. Top legume cu mămăligă și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Se introduce la cuptorul încins pentru a topi brânza și mămăliga caldă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Garnisiți cu scallions tocate și cilantro sau pătrunjel cu frunze plate.