Caserolă de piure de cartofi
Caserola cu piure de cartofi ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Acest aperitiv are 295 de calorii , 7 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți per porție. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 74 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați apă, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: piure de cartofi și mazăre , piure de cartofi dulci, quesadilla cu mere și cotija șipiure de cartofi cu ceapă crocantă și eșalotă .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți un vas de 2 1/2 litri.
Amesteca laptele, crema de branza, ceapa si ouale.
Într-o cratiță la foc mediu, combinați apa, margarina și sarea. Se aduce la fierbere și se adaugă amestecul instant de cartofi; amestecati bine.
Adăugați amestecul de cremă de brânză, amestecați bine și turnați în vasul pregătit.
Ungeți partea de sus cu margarină și coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 45 de minute.