Caserolă cu tăiței cu brânză
Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, caserola cu tăiței cu brânză ar putea fi o rețetă extraordinară lacto ovo vegetariană de încercat. Acest fel principal are 332 de calorii , 14 g de proteine și 16 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 24 și costă 70 de cenți per porție. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Dacă aveți la îndemână lapte, pesmet, tăiței largi de ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 48% , acest fel de mâncare este bun. Caserola cu tăiței cu pui Homestlye , caserola cu tăiței cu ton: Mommie Cooks și caserola cu tăiței cu pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere. Între timp, într-un cuptor olandez, topește untul. Se amestecă făina, sarea de usturoi și sarea de ceapă până se omogenizează; se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați brânza; se amestecă până se topește. Se amestecă tăiței.
Transferați în două unse puțin adânci de 2 litri. vase de copt.
Combinați pesmetul și untul până se sfărâmiciază; se presara peste caserole.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.