Rețeta Caserola cu șuncă și scoici poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 5 minute . Acest fel principal are 360 de calorii , 19 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,66 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, șuncă, coji de paste și parmezan. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: scoici umplute vegetariene , scoici umplute sau manicotti umplute și scoici umplute cu carne de vită și broc .
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți și amestecați ceapa în ulei timp de 15-20 de minute sau până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
2
Adăugați spanacul și rozmarinul; gătiți 1-2 minute mai mult sau până când spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3
Într-o cratiță mare, topește untul. Se amestecă făina și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)