Caserolă cu șuncă și scoici
Rețeta Caserola cu șuncă și scoici poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 5 minute . Acest fel principal are 360 de calorii , 19 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,66 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, șuncă, coji de paste și parmezan. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: scoici umplute vegetariene , scoici umplute sau manicotti umplute și scoici umplute cu carne de vită și broc .
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți și amestecați ceapa în ulei timp de 15-20 de minute sau până se rumenește.
Adăugați spanacul și rozmarinul; gătiți 1-2 minute mai mult sau până când spanacul este ofilit.
Într-o cratiță mare, topește untul. Se amestecă făina și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă ricotta și brânzeturile de capră până se omogenizează.
Scurge pastele; puneți într-un castron mare.
Se adauga sunca, amestecul de ceapa si sosul; arunca pentru a acoperi.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt; se presara cu parmezan.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se clocotește.