Casa Parker Rolls
Parker Casa Rolls este un vegetarian rețetă cu 36 de porții. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această pâine are 79 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, sare kosher, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare sunt Casa Parker Rolls, Casa Parker Rolls, și Casa Parker Rolls.
Instrucțiuni
Bateți 1 plicdrojdie uscată activă și1 / 4 cană de apă caldă(110 buc.F-115 buc. F) într-un castron mic;lăsați să stea 5 minute.
Încălziți 1 cană de lapte întreg într-o cratiță mică la foc mediu până când este doar cald.
Combinați 1/4 cană de scurtare a legumelor, 3 linguri de zahăr și 1 1/2 lingurițe de sare kosher într-un castron mare.
Adăugați lapte cald; bateți pentru a amesteca,rupând scurtarea în aglomerări mici (s-ar putea să nu se topească complet).
Bateți în amestec de drojdieși 1 cameră-temperaturăou mare.
Adăugați 3 1/2 căni de făină universală; se amestecăvigoare cu o lingură de lemn până se formează aluatul.Frământați aluatul cu mâinile ușor înflorite pe o suprafață ușor înflorită până lanetedă, 4-5 minute.
Transferați într-un vas ușor uleiat; întoarceți-vă la strat.Acoperiți ușor cu plasticînfășurați.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când se dublează, aproximativ 1 1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. topiți 1/4 cană de unt nesărat într-o cratiță mică.Periați ușor vasul de copt a13x9"cu unt topit.Puneți aluatul în jos; împărțiți în 4 bucăți egale.Lucrând cu 1 bucată la un moment dat, întindeți-vă pe o suprafață ușor înflorită într-un dreptunghi de 12x6".
Tăiați longitudinal în trei benzi late de 2"; Tăiați fiecare transversal în trei dreptunghiuri de 4x2".
Periați jumătate din fiecare (aproximativ 2x2")cu unt topit; partea îndoită peste,permițând o depășire de 1/4".
Așezați plat în 1 colț de mâncare, margine pliată împotriva părții scurte a vasului.
Adăugați rulouri rămase, șindrilepentru a forma 1 rând lung. Repetațicu aluatul rămaspentru 4 rânduri.
Periați cu unt topit,acoperiți slab cu plastic și răciți timp de 30 de minute sau până la 6 ore.
Coaceți rulouri până la aurși umflat, 25-35 de minute.
Ungeți cu unt; stropițisare de mare fulgioasă (cum ar fimaldon) peste.