Cartofi Umpluți Cu Bacon Și Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii umpluți cu Bacon 'N Cheese. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 24 calorii. Această rețetă servește 50 și costă 5 cenți pe porție. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină Oscar mayer, brânză Cheddar ascuțită, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cartofi umpluți cu Bacon și brânză, Cartofi umpluți cu slănină și mazăre, și Cartofi Umpluți Cu Slănină Jalapeno.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pierce fiecare cartof în mai multe locuri cu furculiță sau cuțit ascuțit.
Coaceți 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește 5 min.
Tăiați cartofii pe lungime în jumătate; scoateți centrele într-un castron mediu, lăsând coji groase de 1/8 inch.
Adăugați brânză, unt, lapte și piper la cartofi în castron; mash până la consistența dorită. Se amestecă slănina și arpagicul; lingură în coji de cartofi.
Se pune într-un vas de copt puțin adânc.
Coaceți 30 min. sau până se încălzește.