Cartofi Pepper Jack

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto-ovo în cutia ta de rețete, cartofii Pepper Jack ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 272 de calorii . Această rețetă este potrivită pentru 10 persoane. Pentru 71 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă aromată și sățioasă. Merge bine ca garnitură. Mergi la magazin și cumpără salsa, sare, pudră de chili și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Îți este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 39% , ceea ce nu este extraordinar. Rețete similare sunt cartofii umpluți la cuptor (cartofi Tandoori) , tilapia cu lămâie, piper și usturoi cu pappardelle cremoase cu spanac și pizza Alouette® Baby Brie® cu ardei caramelizat și ceapă .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați cartofii și ceapa.
Combinați untul și condimentele; stropiți peste amestecul de cartofi; amestecați pentru a acoperi.
Așezați jumătate într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm.
Presărați cu jumătate din brânză; acoperiți cu restul de amestec de cartofi.
Acoperiți și coaceți la 200°C timp de 45-50 de minute sau până când cartofii sunt fragezi. Descoperiți; presărați cu brânza rămasă.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.
Se servește cu salsa, dacă se dorește.