Cartofi pentru mic dejun copți de două ori pentru doi

Cartofi pentru mic dejun copți de două ori pentru doi
Rețeta Mic dejun de cartofi copți de două ori pentru doi poate fi făcută în aproximativ 45 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine , 29 g de grăsimi și un total de 473 de calorii . Pentru 1,22 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Aceasta reteta serveste 2. Poate fi savurata oricand, dar este deosebit de buna de ziua indragostitilor . Funcționează bine ca un mic dejun accesibil. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați smântână, smântână suplimentară, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi dulci copți de două ori cu unt brun , cartofi copți de două ori și limba de bou de două ori gătită .

Instrucțiuni

1
Spălați și străpungeți cartofii; puneți pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Se pune la cuptorul cu microunde, descoperit, la putere maximă timp de 15-17 minute sau până când se înmoaie, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Apă Fierbinte (115 Grade F)1/2 Cană Apă Fierbinte (115 Grade F)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Între timp, într-o tigaie mare, topește untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Mare FinăSare Mare Fină
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
3
Adăugați oul; se gateste si se amesteca pana se fixeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8miPiersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8mi
4
Scoateți și lăsați deoparte. În aceeași tigaie, gătiți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; se scurge si se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 5 RoșiiLa 5 Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
5
Când cartofii sunt suficient de rece pentru a fi manipulați, tăiați în jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând coji subțiri. Într-un castron mare, zdrobiți pulpa cu smântână. Se amestecă slănina, 2 linguri de brânză, 1 lingură de arpagic, pătrunjel, sare, piper, ou și cârnați. Se pune în coji de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
6 Cartofi Mici Yukon Gold, Feliați Foarte Subțiri6 Cartofi Mici Yukon Gold, Feliați Foarte Subțiri
La 5 RoșiiLa 5 Roșii
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Fire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric MăcinatFire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric Măcinat
1/2 Cană Apă Fierbinte (115 Grade F)1/2 Cană Apă Fierbinte (115 Grade F)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile TăiateVerdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
Piersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8miPiersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8mi
Echipamente pe care le vei folosi
Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
6
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Ardei Jalapeno Mari, Fără Semințe și Tocați, Pentru Servire2 Ardei Jalapeno Mari, Fără Semințe și Tocați, Pentru Servire
7
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 12-15 minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Se presară cu brânză rămasă și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9
Serviți cu smântână suplimentară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista