Cartofi La Grătar, Încărcați De Două Ori
Cartofii la grătar, încărcați de două ori la cuptor, ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,85 USD pe porție. O porție conține 742 calorii, 24g de proteine, și 54g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, sare kosher, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 734 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Foc De Tabără Cartofi La Cuptor Încărcați La Grătar, Cartofi Încărcați De Două Ori Coapte, și Încărcat De Două Ori Cartofi Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați raftul în poziția de mijloc a cuptorului și preîncălziți-l la 375 F. Introduceți fiecare cartof de mai multe ori cu o furculiță și așezați-l direct pe raft.
Coaceți până când pielea începe să fie crocantă și carnea este moale, aproximativ 1 oră.
Între timp, preîncălziți un grătar cu gaz la 375 F.
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați treimea superioară a cartofilor. Scoateți interiorul într-un castron mediu, lăsând un strat de carne de cm.
Adăugați cremă de brânză și smântână și bateți cu un mixer de mână până când sunt bine combinate și pufoase, aproximativ 30 de secunde. Îndoiți în toate, cu excepția cupei de brânză Cheddar, slănină și arpagic, cu o lingură de lemn. Condimentează cu sare, după gust.
Periați pielea exterioară cu unt topit. Umpleți cu generozitate piei scobite cu amestec de cartofi și presărați blaturi cu brânză rezervată.
Așezați în centrul grătarului la foc direct și gătiți până când pielea este crăpată, interioarele sunt încălzite și brânza deasupra este bulbucată, 7-10 minute.
Se scoate de pe grătar și se lasă să se răcească 3 minute înainte de servire.