Cartofi la cuptor cu smântână de arpagic

Cartofi la cuptor cu smântână de arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii copți cu smântână de arpagic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 309 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 88 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, muștar din cereale integrale, un ardei măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Smântână' n ' cartofi de arpagic, Smântână (ușoară) și cartofi crocanți de arpagic, și Cartofi zdrobiți crocanți cu smântână de arpagic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Frigați cartofii de copt cu frigarui de metal, astfel încât să gătească mai repede și așezați-i direct pe suportul de copt al cuptorului din mijloc timp de 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi De CoptCartofi De Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp adăugați smântâna într-un bol cu muștarul cu cereale integrale, sare, piper alb și arpagic tocat, lăsând o linguriță înapoi pentru a stropi deasupra. Amestecați toate ingredientele împreună și împrăștiați peste arpagicul rămas. Dacă nu îl mâncați imediat, păstrați-l acoperit cu folie de plastic la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Când cartofii sunt gata cu o piele crocantă și moale în interior, scoateți-i din cuptor, scoateți-i de pe frigarui și tăiați o cruce în partea de sus a fiecăruia dintre ei și strângeți-i ușor, astfel încât să se deschidă și așezați-i în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Serviți cartofii cu smântâna de arpagic pe lateral și cereți oamenilor să se ajute singuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista