Cartofi fierți în lapte infuzat cu dafin

Cartofi fierți în lapte infuzat cu dafin
Cartofii fierți în lapte infuzat cu dafin sunt un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,99 USD pe porție. O porție conține 468 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de lapte plin de grăsimi, cartofi de salată, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gem de coacăze și vișine infuzate cu dafin cu migdale, Cardamon infuzat Budinca de orez negru cu lapte de cocos, și Iaurt congelat din lapte de capră cu pepene galben infuzat cu ceai alb.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare și aruncați cartofii și niște condimente. Culoare ușor peste tot timp de 10 minute sau cam asa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Când cartofii sunt frumos aurii, adăugați frunzele de dafin și laptele, asigurându-vă că cartofii sunt acoperiți. Se fierbe ușor timp de 20 de minute până când cartofii sunt fierți. Opriți focul și lăsați să se infuzeze în lapte până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
3
Scurgeți și serviți.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista