Cartofi Dulci Prăjiți

Cartofi Dulci Prăjiți
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii dulci prăjiți ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 395 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr brun, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cartofi prăjiți la cuptor și cartofi dulci, Cartofi Dulci Prăjiți, și Cartofi dulci prăjiți cu Gremolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați cartofii dulci decojiți și fierbeți aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3
Scoateți din apă și tăiați în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă zahărul brun până se dizolvă, adăugând mai mult unt, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați cartofii dulci și prăjiți până se rumenesc și furculița fragedă, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
6
Se servește fierbinte.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista