Cartofi dulci și mere

Cartofi dulci și mere
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da cartofi dulci festonate și mere un try. O porție conține 262 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați mere, sare, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Cartofi Dulci Festonați, Cartofi Dulci Festonați, și Cartofi Dulci Festonați sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii dulci într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Se fierbe până se înmoaie, apoi se răcește, se curăță și se taie în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Aranjați jumătate din cartofii dulci în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Puneți jumătate din mere peste cartofii dulci. Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, sarea și buzduganul, apoi presărați jumătate din amestec peste stratul de mere. Dot cu jumătate de unt. Repetați straturile de cartof dulce și măr și acoperiți cu amestecul de zahăr brun rămas și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Zahăr BrunZahăr Brun
MărMăr
UntUnt
BuzduganBuzdugan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute, până când merele sunt fragede și blatul este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Scoicile pot fi împerecheate cu Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista