Cartofi cu brânză și șuncă

Cartofi cu brânză și șuncă
Cartofii cu brânză și șunca ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 93 cenți pe porție. O porție conține 281 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de ceapă, cremă condensată de supă de ciuperci, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Crock Pot cartofi Cheesy din cartofi brute, și Cartofi Cu Brânză.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați supa, brânza și untul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se topeste branza. se amestecă șunca, ceapa și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă într-un 2-qt uns. vas de copt. Se acoperă cu piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 30-35 de minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista