Cartofi Copți Umpluți Cu Ton
Cartofii copți umpluți cu ton sunt un fără gluten și pescatarian garnitură. O porție conține 310 calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,06 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Umpluți Cu Ton, Cartofi Umpluți Cu Ton, și Spuduri Umplute Cu Ton Cremos (Cartofi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați și străpungeți cartofii; așezați pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se o dată.
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând coji subțiri.
Într-un castron mic, zdrobiți pulpa.
Adăugați brânza de vaci, tonul, țelina, ceapa, 1/4 cană de brânză, boia de ardei, sare și piper. Lingură în coji de cartofi.
Așezați pe o foaie de copt.
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 18-22 minute sau până se încălzește.
Se presară cu brânza rămasă.
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz
Vinul Pinot Noir, Merlot și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Juve y Camps Pinot Noir Brut rosul. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose]()
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Această cava seduce prin culoarea sa roșu vișiniu strălucitor și efervescența frumoasă. Reflectă caracterul soiului, cu notele sale de cireșe și căpșuni învăluite în miere, pâine prăjită și o înflorire slabă. Este intens, proaspăt și exuberant în gură, cu un finisaj bogat, aromat. Se asortează bine cu paste, mezeluri, mâncare japoneză și produse de patiserie.