Carne Lite: Pinto și Tacos de porc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Meat Lite: Pinto și tacos de porc. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pene de tei, chimen, fasole pinto și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne Lite: Carne De Porc Picant De Caju, Carne Lite: varză de porc și cremă de muștar, și Carne de porc mărunțită și tacos Pinto cu Pepita Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. condimentați bucățile de porc cu sare, chimen, cayenne și piper.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare și rumeniți bucățile de porc, aproximativ 3 minute pe o parte.
Scoateți carnea de porc rumenită; pus deoparte.
Adăugați fasolea pinto și apa în cuptorul olandez; aduceți la fierbere. Fierbeți fasolea energic timp de aproximativ un minut, apoi ucideți focul și adăugați bucățile de porc înapoi în tigaie. Puneți un capac pe cuptorul olandez; transferați-l în cuptor. Fierbeți până când carnea de porc și fasolea sunt ambele foarte fragede, aproximativ 2 1/2 ore.
Lăsați să se răcească înainte de a scoate și mărunți carnea de porc și de a strecura fasolea. Lichidul poate fi aruncat sau înghețat pentru o viitoare bază de supă.
În funcție de carnea de porc, veți avea aproximativ 28 de uncii (aproximativ 7 căni) carne de porc trasă. Veți avea aproximativ 3 căni de fasole gătită; păstrați 2 căni de fasole într-un recipient și congelați. Păstrați 6 căni de carne de porc în recipiente de 2 căni și congelați, rezervând 1 cană de carne de porc și 1 cană de fasole pentru tacos.
Combinați carnea de porc și fasolea pinto pentru umplutura dvs. de taco și serviți cu tortilla încălzită, pene de var, ceapă roșie tocată, frunze de cilantro, jalape tocate, guacamole și orice altceva vă place pe tacos.