Carnea de vită mărunțită este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 47 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați condimentele de friptură, apă, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Carne De Vită Mărunțită, Carne de vită mărunțită au Jus, și Carne De Vită Mărunțită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați friptura și apa într-un aragaz lent. Acoperiți și gătiți 5 ore la înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coada Friptură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Scoateți friptura din aragazul lent și tăiați-o folosind două furculițe. Aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
În aragazul lent, amestecați sosul de grătar, mierea, condimentele de friptură, chimenul, pudra de ceapă și pudra de usturoi. Se amestecă carnea de vită mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Friptură
Sos De Grătar
Praf De Usturoi
Praf De Ceapă
Chimen
Miere
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Gatiti 1 ora la minim. Se lasă să stea 10 minute înainte de servire.