Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați carnea de vită Hoisin cu sos de ciuperci Shiitake. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 460 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ghimbir, vin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Fripturi de muschi de vita cu sos de ciuperci Shiitake, Friptură de flanc cu sos de ciuperci Shiitake, și Saut bass cu sos de ciuperci shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați grăsimea din fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2
Combinați sosul hoisin, vinul, ghimbirul și 1 cățel de usturoi într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați fripturile; acoperiți și marinați la frigider 2 ore, întorcând fripturile ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Combinați apa și ciupercile într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
6
Scoateți ciupercile din tigaie cu o lingură cu fante, rezervând lichid. Aruncați tulpinile de ciuperci; tăiați capacele în sferturi și puneți-le deoparte. Aduceți lichidul de ciuperci la fierbere; gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se ia de pe foc.
8
Scoateți fripturile din marinată; adăugați marinada la lichidul de ciuperci redus; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
9
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
10
Așezați fripturile pe grătar sau pe tigaia broiler acoperită cu spray de gătit; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fulgi De Legume
11
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați ciuperci, ceapă verde și 1 cățel de usturoi; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
13
Adăugați amestecul de marinadă și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
14
Tăiați fripturile în diagonală peste cereale în felii subțiri. Aranjați friptura pe fiecare din cele 2 farfurii și acoperiți cu sos de ciuperci.