Carnea de vită fiartă în vin roșu este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $5.78 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 872 calorii, 71G de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, piper, pancetta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Fiartă În Vin Roșu, Carne De Vită Aromată Cu Vin, și Piept De Vită Fiert Cu Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul în oală la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Între timp, se usucă carnea și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne
4
Carne brună în ulei fierbinte pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total. (Dacă fundul vasului începe să ardă, reduceți focul până la moderat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Transferați pe o farfurie folosind o furculiță și clești.
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
6
Se adaugă pancetta în ulei în oală și se fierbe la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc și se face grăsime, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și saut-ul, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie și se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Ceapă
8
Se adauga usturoiul, cimbrul si rozmarinul si saut-ul, amestecand, pana cand usturoiul incepe sa se inmoaie si sa devina auriu, aproximativ 2 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Rozmarin
Usturoi
Cimbru
9
Adăugați vin și fierbeți până când lichidul este redus cu aproximativ jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
10
Adăugați apă și aduceți la foc mic, apoi întoarceți carnea împreună cu orice sucuri acumulate pe farfurie în oală. Acoperiți oala cu capac și transferați la cuptor. Se fierbe până când carnea este foarte fragedă, 2 1/2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Grăsime De Porc înapoi
11
Transferați carnea pe o tăietură. Degresați grăsimea de pe suprafața sosului și aruncați-o împreună cu tulpinile de plante. Se fierbe sosul până se reduce cu aproximativ o treime, aproximativ 5 minute, apoi se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Tăiați carnea peste Bob în felii groase de 1/2 inch și reveniți la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne
1
* Carnea de vită îmbunătățește aroma dacă este făcută cu 3 zile înainte. Se răcește complet în sos, neacoperit, apoi se răcește în sos, acoperit. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor preîncălzit de 350 km f până la fierbinte, 25 până la 30 de minute, apoi feliați carnea.