Carne de vită cu păstăi de mazăre
Carnea de vită cu păstăi de mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.03 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de gingerroot, friptură de vită, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită cu arahide thailandeze și păstăi de mazăre peste tăiței, Salată Rece De Mazăre, și Păstăi de pui și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de vită.
Tăiați carnea de vită cu cereale în benzi de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/4 inci.
Încălziți tigaia sau wok-ul de 10 inci la foc mare 1 până la 2 minute.
Adăugați ulei; rotiți tigaia pentru a acoperi cu ulei.
Adăugați carne de vită și usturoi; se prăjește aproximativ 3 minute sau până când carnea de vită se rumeneste.
Presărați sare și piper peste carnea de vită; se amestecă bulionul.
Se încălzește până la fierbere.
Se amestecă amidon de porumb, apă și sos de soia; se amestecă în amestecul de carne de vită. Gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Continuați fierberea 1 minut, amestecând constant (sosul va fi subțire).
Se amestecă rădăcina de ghimbir și păstăile de mazăre. Gatiti descoperit aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand pastaile de mazare sunt clare.