Bulgogi de vită ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 310 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.87 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ghimbir, frunze de salată bibb, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Plăcinta Cu Pere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Bi Bim Sân Cu Carne De Vită Bulgogi, Carne De Vită Bulgogi, și Bulgogi-carne de vită coreeană BBQ.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați împreună sos de soia, zahăr, ulei de susan, mirin, pere, ceapă, usturoi, ghimbir, semințe de susan și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6 Chifle Cu Susan, împărțite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați marinada să stea 30 de minute la temperatura camerei, apoi adăugați carne de vită și aruncați pentru a acoperi. La frigider, acoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
În tigaie mare la foc moderat, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți carnea de vită din marinată, scurgându-l foarte scurt peste castron pentru a îndepărta excesul de lichid, apoi gătiți până se rumenesc și se face mediu-bine, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Scoateți carnea de vită de pe foc și serviți umplând fiecare frunză de salată cu aproximativ 2 linguri de orez lipicios coreean, o mână mică de carne de vită, 1 lingură de kimchi, aproximativ 8 ciuperci enoki și aproximativ 1/2 linguriță de pastă de fasole fierbinte.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.