Carne de porc mexicană cu orez vegetal
Rețeta carne de porc mexicană cu orez vegetal ar putea satisface pofta mexicană în jur 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 45 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de coriandru, fâșii de piper, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Carne de porc și orez Mexican, Cotlet de porc cu orez Mexican, și Aragaz lent fasole mexicană și orez cu carne de porc.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj, adaugand porumb si 1 lingura. din amestecul de condimente taco cu apă de gătit împreună cu orez. Se amestecă coriandru.
Între timp, gătiți carnea în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu mare 2 până la 3 min. sau până când carnea este rumenită.
Adăugați amestecul de condimente taco rămas, ardeii roșii, dovleceii, ceapa și apa. Gatiti la foc mediu-mare 5 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând ocazional.
Serviți amestecul de carne peste amestecul de orez.