Carne de porc dulce și acru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc dulce și acru. Această rețetă face 4 porții cu 444 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, apă, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc dulce și acru, Carne de porc dulce și acru, și Carne de porc dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând sucul; deoparte. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, zahărul brun, sarea, ghimbirul și piperul. Se amestecă apa, ketchup-ul, oțetul, sosul de soia și sucul rezervat până se omogenizează.
Într-o tigaie mare sau wok, amestecați carnea de porc și ceapa în ulei timp de 4-8 minute sau până se înmoaie. Se amestecă amestecul de suc de ananas; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați piper verde și ananas rezervat. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 5 minute.