Carne de porc cu mere și păstârnac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați carnea de porc cu măr și păstârnac. Această rețetă servește 1 și costă 21,16 USD pe porție. O porție conține 1215 calorii, 98G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de păstârnac, bulion de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Cotlet De Porc Cu Șalotă Și Păstârnac, Friptură de porc cu păstârnac caramelizat, și Medalioane de porc cu păstârnac și struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc. Gatiti carnea de porc in tigaie antiaderenta de 10 inci la foc mediu, intorcand o data, pana se rumeneste; scurgere.
Puneți păstârnacul și ceapa pe carnea de porc.
Se amestecă bulion, muștar, sare, ienibahar și piper; se toarnă peste legume și carne de porc.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 30 de minute sau până când Cotletele de porc sunt ușor roz când sunt tăiate lângă os.
Aranjați mărul pe legume. Acoperiți și fierbeți aproximativ 3 minute sau doar până când mărul este fraged.