Carne De Porc Cu Ghimbir Peste Spaghete

Carnea de porc cu ghimbir peste spaghete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 741 calorii, 36g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de bulion de pui, sos de soia, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Încercați Spaghete Cu Busuioc De Ghimbir, Spaghete din grâu integral cu verdeață, lămâie și ghimbir, și Salată Picantă De Ghimbir Cu Spaghete (Asiatică) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti spaghetele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie, gătiți fulgii de porc, usturoi, ghimbir și piper la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Într-un castron, combinați amidonul de porumb, apa, sosul de soia și vinul sau bulionul până se omogenizează.
Se adaugă la amestecul de porc cu ceapă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Scurgeți spaghetele; așezați 6 căni într-un castron mare de servire.
Adăugați amestecul de porc și aruncați pentru a acoperi. Dați la frigider spaghetele rămase.