Carne de porc și varză picantă

Carne de porc și varză picantă
Carnea de porc și varza picantă este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 236 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, praf de usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 88%. Încercați Carne de porc dulce și picantă și varză Napa se amestecă cu tăiței picante, Carne De Porc Picantă Prăjită Cu Varză, și Salată picantă de porc și varză Napa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți varza și uleiul de măsline într-un bol mediu și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Întindeți varza acoperită în fundul unui vas de copt de 9x13 inci și acoperiți cu boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Adăugați apă doar pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5
Într-un vas sau castron mare, combinați praful de usturoi, piperul, sarea, pătrunjelul și condimentul Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se amestecă împreună.
7
Rotiți carnea de porc în amestec de condimente și așezați deasupra varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 de minute sau până aproape gata; când ați terminat, temperatura internă a cărnii de porc atinge 145 grade F (63 grade C). Amestecați pasta de roșii în amestecul de varză și coaceți încă 15 până la 20 de minute. (Notă: timpul de coacere va varia în funcție de mărimea fripturii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista