Carne de porc și varză picantă

Carne de porc și varză picantă
Carnea de porc și varza picantă este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 236 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, praf de usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 88%. Încercați Carne de porc dulce și picantă și varză Napa se amestecă cu tăiței picante, Carne De Porc Picantă Prăjită Cu Varză, și Salată picantă de porc și varză Napa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți varza și uleiul de măsline într-un bol mediu și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Întindeți varza acoperită în fundul unui vas de copt de 9x13 inci și acoperiți cu boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Adăugați apă doar pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Într-un vas sau castron mare, combinați praful de usturoi, piperul, sarea, pătrunjelul și condimentul Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se amestecă împreună.
7
Rotiți carnea de porc în amestec de condimente și așezați deasupra varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 de minute sau până aproape gata; când ați terminat, temperatura internă a cărnii de porc atinge 145 grade F (63 grade C). Amestecați pasta de roșii în amestecul de varză și coaceți încă 15 până la 20 de minute. (Notă: timpul de coacere va varia în funcție de mărimea fripturii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista