Încărcat de miel perisoare Hoagie este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 88G de proteine, 100g de grăsime, și un total de 1357 calorii. Pentru $ 10.47 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați miel măcinat, șobolani, roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Italiană Perisoare Hoagie Impletituri, Carne de miel și pilaf de mazăre, și Glisoare Pentru Chiftele De Miel.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 9 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, amestecați mielul, usturoiul, șalotele, pătrunjelul și parmezanul. Condimentează carnea cu sare și piper, după gust. Formați carnea în bile de 1 uncie și aranjați-le într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Coaceți-le timp de 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți-le din cuptor și păstrați-le la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul din roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu. Gatiti pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®
7
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă spanacul și roșiile și se gătește până se încălzește și amestecul are o culoare bună, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați sucul de lămâie și condimentați amestecul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
9
Bateți brânza mascarpone și scoateți tigaia de pe foc. Puneți 3 până la 4 chifteluțe pe fiecare rulou și acoperiți cu salata de roșii uscate la soare și spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă