Carne De Miel Înăbușită
Gambele de miel fierte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,6 USD pe porție. O porție conține 618 calorii, 43G de proteine, și 25g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cozi de miel, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este uimitor. Încercați Carne De Miel Înăbușită, Carne De Miel Înăbușită, și Carne De Miel Înăbușită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați ceapa într-un strat în partea de jos a unui cuptor olandez sau a unei tigaie medie de prăjire cu un capac. Aranjați coada de miel deasupra cepei.
Se toarnă vinul, oțetul balsamic și uleiul de măsline peste miel.
Așezați un cățel de usturoi presat lângă fiecare coadă și un sfert de lămâie pe fiecare parte.
Se toarnă roșiile peste tot, apoi se condimentează cu sare, piper și busuioc.
Acoperiți și introduceți în cuptorul preîncălzit. Gatiti timp de 3 ore. Folosiți sucuri din tigaie pentru a face un sos frumos aromat.