Carne Asada Steak Sandwich cu salată de Avocado

Carne Asada Steak Sandwich cu salata de Avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 16,4 USD pe porție. O porție conține 2854 calorii, 172g de proteine, și 151G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un amestec de brânză cheddar, ienibahar măcinat, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza avocado ai putea urma acest curs principal cu Nucă De Cocos Avocado Înghețată ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 47 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America de Sud. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este extraordinar. Încercați Carne Salata Asada, Carne Asada, și Carne Asada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună ardeiul cayenne, boia de ardei, ardeiul negru, chimenul, pudra de ceapă, praful de usturoi, ienibaharul, cimbrul și 1/4 cană de ulei de măsline într-un bol mare până se amestecă uniform. Ungeți fripturile plate de fier cu această pastă, apoi înfășurați cu folie de plastic sau puneți-le într-o pungă de plastic resigilabilă. Marinați la frigider timp de 6 ore.
Pregătiți salata de avocado amestecând ușor avocado cubat, ceapă verde, ardei gras roșu, ceapă roșie, coriandru și roșii.
Stropiți cu suc de lămâie și ulei de măsline; condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor de ulei.
Grătați fripturile plate de fier până când sunt fierte la gradul dorit de coacere sau la o temperatură internă de 135 grade F (57 grade C) pentru mediu-rare, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute. În timp ce fripturile se odihnesc, tăiați fiecare baghetă în trei bucăți, apoi înjumătățiți bucățile pe orizontală. Pâine prăjită, tăiată cu fața în jos pe grătar până se rumenesc. Întoarceți baghetele și așezați brânza feliată pe părțile tăiate; lăsați brânza să se topească.
Pentru a asambla sandwich-uri, felie subțire fripturi plate de fier peste cereale, și gramada pe baghete. Se acoperă cu salată de avocado înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.