Carima de carne y de Queso (carne și brânză umplute Yuca)

Carima de carne y de Queso (carne și brânză umplute Yuca)
Carima amperculolas de Carne y de Queso (carne și brânză umplute Yuca) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 231 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 827 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză), Bu bucrucuelos de Yuca y Queso (Yucan și brânză blinele), și Pl 9tanos Maduros Rellenos de Carne (Pătlagine coapte umplute cu carne) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare așezați yuca, sarea și suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și gătiți timp de aproximativ 15 minute sau până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți yuca și îndepărtați orice fibră din centru. Folosind un tocător de cartofi, zdrobiți yuca, acoperiți și setați aside.To pregătiți umplutura de carne: într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
ManiocManioc
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa, ardeiul gras roșu și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați usturoiul, ceapa verde, chimenul, sarea, piperul negru și gătiți timp de aproximativ 1 minut, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți până când carnea este gătită, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Adăugați pasta de roșii și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
7
Scoateți de pe foc, reglați condimentul și lăsați-l cool.To faceți carima cuprulolas: împărțiți amestecul de yuca în 10 bile. Faceți o gaură prin centrul fiecărei mingi cu degetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
ManiocManioc
8
Așezați aproximativ 1 lingură de umplutură de carne sau brânză și închideți ușor bila, dând un oval shape.In un vas mare încălzește uleiul vegetal și se încălzește la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați carima corcrolas în uleiul fierbinte și gătiți aproximativ 2 până la 3 minute până se rumenesc, întorcându-le des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
10
Scoateți din ulei cu o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
11
Se serveste cald cu AJ.Am primit acest premiu de la Sophie de la "Sophies Foodiefiles". Mulțumesc foarte mult Sophie pentru recunoaștere, apreciez foarte mult.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista