Carima de carne y de Queso (carne și brânză umplute Yuca)

Carima de carne y de Queso (carne și brânză umplute Yuca)
Carima amperculolas de Carne y de Queso (carne și brânză umplute Yuca) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 231 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 827 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză), Bu bucrucuelos de Yuca y Queso (Yucan și brânză blinele), și Pl 9tanos Maduros Rellenos de Carne (Pătlagine coapte umplute cu carne) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare așezați yuca, sarea și suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și gătiți timp de aproximativ 15 minute sau până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți yuca și îndepărtați orice fibră din centru. Folosind un tocător de cartofi, zdrobiți yuca, acoperiți și setați aside.To pregătiți umplutura de carne: într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
ManiocManioc
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa, ardeiul gras roșu și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați usturoiul, ceapa verde, chimenul, sarea, piperul negru și gătiți timp de aproximativ 1 minut, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți până când carnea este gătită, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați pasta de roșii și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
7
Scoateți de pe foc, reglați condimentul și lăsați-l cool.To faceți carima cuprulolas: împărțiți amestecul de yuca în 10 bile. Faceți o gaură prin centrul fiecărei mingi cu degetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
ManiocManioc
8
Așezați aproximativ 1 lingură de umplutură de carne sau brânză și închideți ușor bila, dând un oval shape.In un vas mare încălzește uleiul vegetal și se încălzește la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați carima corcrolas în uleiul fierbinte și gătiți aproximativ 2 până la 3 minute până se rumenesc, întorcându-le des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
10
Scoateți din ulei cu o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Se serveste cald cu AJ.Am primit acest premiu de la Sophie de la "Sophies Foodiefiles". Mulțumesc foarte mult Sophie pentru recunoaștere, apreciez foarte mult.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista