Caramele II

Caramele II
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Caramele II ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sirop de porumb, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care le fac oamenii atunci când fac caramele), Caramele I, și Caramele De Turtă Dulce.

Instrucțiuni

1
Unt un vas de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
2
Într-o cratiță grea la foc mediu, combinați zahărul, zahărul brun, 1 cană lapte condensat și sirop de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
UmărUmăr
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se încălzește între 234 și 240 de grade F (112 până la 116 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă moale care se aplatizează atunci când este scoasă din apă și așezată pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se toarnă laptele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
5
Se încălzește, fără agitare, la 250 până la 265 grade F (121 până la 129 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă rigidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Lăsați să se răcească înainte de a tăia în pătrate de 1 inch.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista