Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Caponata, gustul de vinete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 145 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 686 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, ceapa, tulpina de țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caponata (Gust De Vinete Siciliene), Gust De Vinete Siciliene (Caponata), și Gust de vinete dulce și acru (caponata) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
1 aruncați vinetele tăiate cubulețe cu aproximativ 2 linguri de sare și puneți-le într-un castron mare. Acoperiți vasul cu o farfurie care se potrivește aproape bolului și cântăriți-l cu o cutie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați acest lucru să stea timp de 1 oră.
3
Scurgeți vinetele, clătiți cu apă proaspătă și uscați-le cu prosoape de hârtie. 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă ceapa și țelina, se condimentează cu sare. Gatiti, amestecand ocazional pana cand ceapa incepe sa se inmoaie - aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați usturoiul. Gatiti inca 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
7
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. 3 ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie, dați focul la mare și adăugați uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
8
Lăsați acest lucru să se încălzească până când uleiul este aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
9
Adăugați vinetele și întindeți-le într-un strat cât mai subțire în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Lăsați acest sfârâit timp de 1-2 minute înainte de a amesteca, apoi lăsați-l să stea un minut întreg înainte de a amesteca din nou. Gatiti astfel timp de 5-6 minute. 4
11
Adăugați amestecul de ceapă-țelină, roșiile, măslinele, nucile de pin, caperele și fulgii de ardei roșu. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12
Adăugați oțetul, zahărul și pasta de roșii și amestecați încă o dată. Gatiti, amestecand ocazional pana cand vinetele sunt foarte moi, aproximativ 8 minute.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
13
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
14
Se amestecă busuiocul. Condimentează cu sare și piper după gust. Caponata poate fi refrigerată, acoperită, până la 5 zile.