Cannoli de fasole albă și porumb necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 444 calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, boabe de porumb, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Supă de porumb de vară și fasole albă, Chili De Fasole Albă, Cu Porumb Prăjit Și Varză, și Saut salată de Escarole, porumb și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, combinați untul, ceapa și usturoiul la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand des pentru a preveni rumenirea, pana cand ceapa este translucida, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați cimbru și gătiți timp de 10 secunde pentru a-i elibera parfumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
3
Adăugați porumbul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
4
Adăugați smântâna și 1 linguriță de sare și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când porumbul este fraged, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Porumb
Sare
5
Se ia de pe foc.
6
Într-un robot de bucătărie, combinați 2/3 din amestecul de porumb cu fasolea albă și piureul până se omogenizează. Întoarceți piureul în amestecul de porumb rămas în tigaie sau într-un castron, amestecați pentru a amesteca și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch sau o pungă de plastic cu fermoar cu un colț tăiat, umpleți cojile de cannoli tubulând umplutura în ambele capete ale fiecărei cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannoli
Fasole Albă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Sac De Patiserie
Tigaie
Bol
7
Umpleți cojile cu cel mult 15 minute înainte de a fi gata să le serviți.