Cambulă la cuptor cu mărar și cremă de capere

Cambulă la cuptor cu mărar și cremă de capere
Cambulă coaptă cu mărar și cremă de Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți piper, mărar, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Cambulă la cuptor cu unt de caper, Cremă De Caper De Mărar, și Glisoare pentru tort de Crab cu cremă de caper de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați piper și sare uniform peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
3
Așezați peștele pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți la 425 timp de 10 minute; se presară uniform cu mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți încă 2 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
În timp ce peștele se coace, combinați smântâna și caperele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CapereCapere
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați peștele pe o farfurie de servire. Strângeți 1 pană de lămâie peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PeștePește
8
Se servește cu cremă de Caper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista