Calmar cu coniac și smântână

Calmar cu coniac și smântână
Squid cu brandy & cream ar putea fi doar fără gluten și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $6.1 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită căței de usturoi, ceapă, crenguțe de cimbru și calmar. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 38 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Înghețată cu unt de coniac, Cremă de brandy de zahăr brun, și Pui în sos de cremă de Brandy.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o caserolă, apoi adăugați ceapa, cimbru și frunzele de dafin cu o măcinare bună de piper negru. Se prăjește ușor aproximativ 15 minute până când ceapa este aurie și moale. Numai în acest moment amestecați usturoiul. Opriți focul și amestecați pasata. Lăsați să stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
PasataPasata
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2
Tăiați calmarul în jumătate pe lungime în jos pe con. Tăiați fiecare jumătate de lățime în panglici de 2,5 cm/1in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
3
Tăiați aripioarele și tentaculele la o dimensiune similară. Uscați orice umezeală din calmar cu hârtie de bucătărie. Trebuie să fie cât mai uscat posibil, astfel încât să se prăjească și să se coloreze mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
4
Obțineți o tigaie mare și puneți-o la foc mare. Când tigaia este intens fierbinte, aruncați o treime din calmar cu un melc mic de ulei de floarea soarelui și un vârf generos de sare. Se prăjește tare, amestecând ocazional, până se colorează bine. Introduceți calmarul în caserolă. Repetați cu calmarul rămas, gătindu-l în loturi încă de două ori, adăugând mai multă sare și ulei cu fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Puneți caserola la foc și adăugați 100 ml apă. Se amestecă bine și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
6
Adăugați 100 ml de coniac și puneți capacul. Se fierbe foarte ușor timp de 40 de minute, apoi încă 20 de minute cu capacul ușor oprit, permițând sucurilor să se reducă puțin. Când este fraged, amestecați restul de coniac și smântână și serviți împrăștiate cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista