Calmar cu coniac și smântână

Calmar cu coniac și smântână
Squid cu brandy & cream ar putea fi doar fără gluten și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $6.1 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită căței de usturoi, ceapă, crenguțe de cimbru și calmar. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 38 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Înghețată cu unt de coniac, Cremă de brandy de zahăr brun, și Pui în sos de cremă de Brandy.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o caserolă, apoi adăugați ceapa, cimbru și frunzele de dafin cu o măcinare bună de piper negru. Se prăjește ușor aproximativ 15 minute până când ceapa este aurie și moale. Numai în acest moment amestecați usturoiul. Opriți focul și amestecați pasata. Lăsați să stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
PasataPasata
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2
Tăiați calmarul în jumătate pe lungime în jos pe con. Tăiați fiecare jumătate de lățime în panglici de 2,5 cm/1in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
3
Tăiați aripioarele și tentaculele la o dimensiune similară. Uscați orice umezeală din calmar cu hârtie de bucătărie. Trebuie să fie cât mai uscat posibil, astfel încât să se prăjească și să se coloreze mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
4
Obțineți o tigaie mare și puneți-o la foc mare. Când tigaia este intens fierbinte, aruncați o treime din calmar cu un melc mic de ulei de floarea soarelui și un vârf generos de sare. Se prăjește tare, amestecând ocazional, până se colorează bine. Introduceți calmarul în caserolă. Repetați cu calmarul rămas, gătindu-l în loturi încă de două ori, adăugând mai multă sare și ulei cu fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
CalmarCalmar
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Puneți caserola la foc și adăugați 100 ml apă. Se amestecă bine și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Adăugați 100 ml de coniac și puneți capacul. Se fierbe foarte ușor timp de 40 de minute, apoi încă 20 de minute cu capacul ușor oprit, permițând sucurilor să se reducă puțin. Când este fraged, amestecați restul de coniac și smântână și serviți împrăștiate cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista