Nevoie de un pescatarian hor d ' oeuvre? Calamari umpluți cu creveți cu mămăligă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 7.63 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 943 calorii, 66g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână unt, mămăligă, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Calamari fiert umplute cu creveți, spanac și ierburi, Calamari fiert umplute cu creveți, spanac și ierburi, și Calamari la grătar cu Rețetă de fenicul fiert și mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți calamarii: clătiți corpurile și lăsați-le deoparte. Tăiați tentaculele și creveții în bucăți de 1/4-1/2-inch. Bateți oul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați tentaculele și creveții calamari tăiați cubulețe, pesmetul, brânza, pătrunjelul, busuiocul, coaja de lămâie și sucul, hamsiile și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
3
Adăugați 3 linguri ulei de măsline, 3/4 linguriță sare și piper după gust și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Folosind degetele, umpleți fiecare corp de calamari aproximativ două treimi plin cu amestecul de creveți-pesmet și închideți cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o oală largă la foc mediu-mare. Căutați calamarii în loturi până se rumenesc și se opac pe ambele părți, 8 până la 10 minute, și transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Faceți sosul: coborâți focul, adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu în oală și gătiți, amestecând, 1 până la 2 minute. Se condimentează cu sare, apoi se adaugă vinul și se răzuie bucățile rumenite din oală. Se fierbe până când vinul este aproape evaporat, apoi zdrobiți roșiile în oală cu mâinile și adăugați sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați 1 cană de apă, 3/4 linguriță de sare și tulpinile de busuioc. Aranjați calamarii într-un singur strat în oală. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când calamarii sunt fragede, aproximativ 40 de minute. Descoperiți și gătiți până când sosul se îngroașă, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Puneți 4 1/2 căni de apă rece într-un vas separat la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de sare și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Bateți polenta într-un flux lent și constant, apoi creșteți focul la mediu și aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura și gătiți la foc mic, amestecând cu o lingură de lemn, până când polenta este groasă și se îndepărtează de părțile laterale ale oalei, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Biscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se ia de pe foc și se amestecă untul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Împărțiți polenta între boluri puțin adânci. Aruncați scobitorii și așezați Calamarul deasupra mămăligii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Scoateți tulpinile de busuioc și lingurați sosul peste vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Garnisiți cu busuiocul tocat și mai mult parmezan.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Anne Amie Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.